EyeToEye. Mensgerichte software.

BLOQNOTE ZORG COMPACT

CLIËNTDOSSIERS MET RUIMTE VOOR IEDEREEN

Als professionele zorgaanbieder wil je de best mogelijke zorg bieden aan je cliënten. Daarbij heb je met veel mensen en verantwoordelijkheden te maken. Je weet dus hoe belangrijk goede communicatie, registratie en overdracht zijn: zeker nu cliënt en omgeving een steeds actievere rol krijgen.

Maar hoe houd je professionals, cliënten en mantelzorgers goed op de hoogte – met behoud van ieders privacy?

BLOQNOTE ZORG COMPACT

Je rol in het dossier bepaalt welke zorgplannen, rapportages, dagboeken en vragenlijsten je kunt inzien, en of je ze ook kunt invullen of ondertekenen. De ingebouwde veilige chat, gedeelde agenda’s en taaklijsten ondersteunen elke vorm van participatie. Externe rapportage en declaratie kun je professioneel (laten) regelen.

Je kunt er zo mee aan de slag

Het invoeren van Bloqnote Zorg Compact in je organisatie is eenvoudig en snel. De standaardinrichting bevat precies wat je nodig hebt en is klaar voor gebruik. Wil je toch iets toevoegen of aanpassen, dan is dat zo gebeurd via de ingebouwde online support. En omdat Bloqnote ook op je smartphone werkt, is het gegarandeerd eenvoudig in gebruik.

Bloqnote Zorg Compact werkt met een dossiertarief

Meer betrokkenheid hoeft niet meer te kosten – ideaal als je met veel mensen samenwerkt in een beperkt aantal dossiers. En je kunt altijd overstappen op Bloqnote Zorg Compleet met een tarief per medewerker, wanneer dat beter bij jouw organisatie past.

IN CONCRETO

Met Bloqnote Zorg Compact geef je professional, cliënt en mantelzorger de juiste toegang tot cliëntdossiers, waarin zorg overzichtelijk geregistreerd wordt. Je hebt je zorgfinanciën goed geregeld, terwijl je voldoet aan de nieuwe inzage- en privacyregels. Zodat jij de best mogelijk zorg aan je cliënten kunt blijven bieden.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres:
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres:
Damsterdiep 231 (kaart)
9713 ED Groningen

KvK nummer EyeToEye Solutions B.V.: 01167134