EyeToEye. Mensgerichte software.

BLOQNOTE ZORG COMPACT

CLIËNTVRIENDELIJKE ONLINE DOSSIERS VOOR EFFICIËNTE KLEINSCHALIGE ZORG

Als kleinschalige zorgaanbieder heb je veel verantwoordelijkheden. Je wilt natuurlijk de best mogelijke zorg bieden aan je cliënten. Communicatie met alle betrokkenen, waaronder je cliënten en hun omgeving, speelt daarbij een belangrijke rol.

Daarnaast moet je de zorg registreren en declareren en moet je voldoen aan wet- en regelgeving, zoals AVG en inzagerecht. Hoe zorg je ervoor dat je dat allemaal op een efficiënte manier kunt doen, houden jij en je cliënten overzicht, én houd je voldoende tijd voor de best mogelijke zorg?

BLOQNOTE ZORG COMPACT

Bloqnote Zorg Compact bevat alles wat je nodig hebt om individuele begeleiding, dagbesteding of verblijf te registreren en te declareren, met instrumenten voor intake, inventarisatie, begeleiding, zelfredzaamheid en participatie. Het werkt zowel op je pc, tablet als smartphone, zodat je altijd bij je dossiers kunt.

In de cliëntdossiers kun je samenwerken met andere zorgprofessionals, mantelzorgers en natuurlijk met de cliënt zelf. Gedeelde agenda’s en taaklijsten ondersteunen je daarbij. Terwijl je alleen die delen van het dossier kunt zien, die bij je rol passen. Wil je even overleggen met een collega, mantelzorger of cliënt? Met de chatfunctie in het dossier kun je berichten uitwisselen, die alleen zichtbaar zijn voor de mensen die je hebt uitgenodigd in de chat. Optimale privacy dus én alle informatie op één plek bij elkaar. Dat is Bloqnote Zorg Compact.

Het invoeren van Bloqnote Zorg Compact in je organisatie is eenvoudig en snel. De standaardinrichting bevat precies wat je nodig hebt en is klaar voor gebruik. Wil je toch iets toevoegen of aanpassen, dan is dat zo gebeurd. En wordt je organisatie groter, dan groeit Bloqnote met je mee, zodat je altijd precies de Bloqnote hebt die bij jouw organisatie past.

IN HET KORT

Met Bloqnote Zorg Compact geef je iedereen een eigen omgeving met overzichtelijke cliëntdossiers, waarin alle afspraken, taken, geregistreerde zorg en communicatie vanzelf goed worden vastgelegd. Je hebt je zorgfinanciën geregeld en voldoet aan de nieuwe inzage- en privacyregels. Zodat jij de best mogelijke zorg aan je cliënten kunt blijven bieden.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Damsterdiep 231 (kaart)
9713 ED Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)