EyeToEye. Mensgerichte software.

BLOQNOTE ZORG COMPLEET

BREED INZETBARE ONLINE DOSSIERS VOOR DE MAATSCHAPPELIJKE ZORG

Als professional in de maatschappelijke zorg heb je een sleutelrol in de opvang en begeleiding van kwetsbare mensen, vaak mensen met problemen op meerdere leefgebieden. Naast het registreren en declareren van de zorg wordt communicatie met ketenpartners, sociale teams, cliënten en hun netwerken daarbij steeds belangrijker. Net als efficiënte interne communicatie over veranderende administratie- en kwaliteitseisen.

Hoe kunnen jij en je collega’s al die informatie en communicatie overzichtelijk vastleggen en terugvinden? Hoe deel je informatie veilig en snel met cliënten en derden en voldoe je aan wet- en regelgeving, zoals inzagerecht en AVG? En bovendien, hoe vermijd je daarbij de extra kosten en risico’s van steeds meer tools en systemen?

BLOQNOTE ZORG COMPLEET

Bloqnote Zorg Compleet combineert de functies van een elektronisch cliëntdossier met de mogelijkheden van een online samenwerkingsplatform en werkt zowel op pc, tablet als smartphone. Het bevat alles wat een instelling voor maatschappelijke zorg nodig heeft om individuele begeleiding, dagbesteding of verblijf te registreren en te declareren, met instrumenten voor intake, inventarisatie, begeleiding, zelfredzaamheid en participatie.

In de cliëntdossiers kun je samenwerken met ketenpartners, sociale teams, cliënten en hun netwerken. Gedeelde agenda’s en taaklijsten ondersteunen je daarbij. Terwijl je alleen die delen van het dossier kunt zien, die bij je rol passen. Wil je even overleggen met een collega, ketenpartner of cliënt? Met de chatfunctie in het dossier kun je berichten uitwisselen, die alleen zichtbaar zijn voor de mensen die je hebt uitgenodigd in de chat.

Daarnaast zijn er dossiers voor medewerkers, teams en de organisatie. Ook in deze dossiers bepaalt jouw rol je toegang tot vragenlijsten, rapportages en documenten en kun je gebruik maken van gedeelde agenda’s, taaklijsten en de chatfunctie. Met Bloqnote bied je daarmee voor iedereen een eigen overzichtelijke, gestructureerde omgeving met optimale privacy.

Bloqnote Zorg Compleet is ingericht met alles wat je nodig hebt om direct te starten. Wil je toch een aanpassing of uitbreiding van jouw omgeving, dan is dat snel te implementeren. Daardoor heb je altijd precies het pakket dat het beste bij jouw organisatie past.

IN HET KORT

Met Bloqnote Zorg Compleet geef je iedereen een eigen omgeving met overzichtelijke cliënt- en organisatiedossiers waarin afspraken, taken, geregistreerde zorg en communicatie gestructureerd worden vastgelegd. Je hebt de zorgfinanciën geregeld en de organisatie voldoet aan de nieuwe regelgeving voor inzage en privacy. Zo kan jouw organisatie zich sterk blijven maken voor de opvang en begeleiding van kwetsbare mensen.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Damsterdiep 231 (kaart)
9713 ED Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)