EyeToEye. Mensgerichte software.

BLOQNOTE ZORG COMPLEET

ALLES VEILIG EN OVERZICHTELIJK OP ÉÉN PLEK

Als professional in een maatschappelijke zorgorganisatie verwerk je veel informatie. Je registreert en declareert diverse zorgvormen, maar ook organisatie, personeel en kwaliteit vragen aandacht.

Hoe kunnen jij en je collega’s al die informatie en communicatie overzichtelijk vastleggen, delen, vinden en controleren? Hoe deel je dat veilig en snel met cliënten en derden? En hoe vermijd je daarbij de extra kosten en risico’s van steeds meer tools en systemen?

BLOQNOTE ZORG COMPLEET

Bloqnote Zorg Compleet combineert de functies van een elektronisch cliëntdossier met de mogelijkheden van een online samenwerkingsplatform. Op basis van jouw rol heb je toegang tot vragenlijsten, rapportages en documenten in dossiers voor zorg, dagbesteding, personeel, teams of organisatie. Met de ingebouwde chat, agenda en taken vind je ook alle communicatie in het juiste dossier terug. Zo bied je begeleider, cliënt, administratie en mantelzorger veiligheid en gemak in één overzichtelijke, beheerde omgeving.

Je kunt er zo mee aan de slag

Bloqnote Zorg Compleet is ingericht met alles wat je nodig hebt om direct te starten. Via de ingebouwde online support kun je de omgeving gemakkelijk laten uitbreiden en aanpassen. Geen zorgen dus over de kosten en risico’s van implementatie, hosting en beheer.

Bloqnote Zorg Compleet werkt met een tarief per medewerker

Meer dossiers hoeft niet meer te kosten. Als je zeker wilt weten dat iedere intern en extern betrokkene optimaal gebruik kan maken van alle dossiers en tools, zonder onverwachte kosten, is een tarief per medewerker de beste oplossing. Heb je relatief veel medewerkers en weinig dossiers, dan kun je altijd overstappen op het dossiertarief van Bloqnote Zorg Compact.

IN CONCRETO

Met Bloqnote Zorg Compleet geef je iedereen handige en veilige toegang tot alle dossiers die nodig zijn voor goede maatschappelijke zorg en efficiënte bedrijfsvoering. Je hebt de zorgfinanciën goed geregeld, terwijl je organisatie voldoet aan de nieuwe regelgeving voor inzage en privacy.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres:
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres:
Damsterdiep 231 (kaart)
9713 ED Groningen

KvK-nummer EyeToEye Solutions B.V.: 01167134