Nieuws

19 februari 2024 | Uitleg, doornummeren en formulieren volgen

Bij elke formuliervraag kan de lezer nu een uitleg krijgen. Er is een nieuw vraagtype dat automatisch doornummert, voor bijvoorbeeld facturen. Een gewijzigd formulier verschijnt automatisch op de leeslijst van alle volgers.

NIEUWS

Veiligheidsupdate

5 februari 2024

Er is een permissieniveau toegevoegd voor gebruikers die wel mogen ‘wijzigen’ maar niet mogen ‘verwijderen’. Het gebeurtenissen logboek is aangepast voor inzage via het zijpaneel.

Tabellen invullen in formulieren

11 december 2023

Formulieren kunnen nu worden uitgebreid met een tabelvraag, om meerdere rijen en kolommen in één formulier in te kunnen vullen.

Spellingscontrole en paneelweergave

27 november 2023

De spellingscontrole van de browser kan nu gebruikt worden. Op brede schermen valt het zijpaneel niet meer over de lijst het middenpaneel heen.

Taken: vervolgstappen en filter

30 oktober 2023

Vervolgstappen kunnen nu als taken in formulieren worden ingebouwd. De takenlijsten kunnen nu naar keuze huidige, geplande of voltooide taken tonen.

Taken en verantwoordelijkheden

16 oktober 2023

Taken kunnen nu aan iemand persoonlijk toegewezen worden. De andere leden van het verantwoordelijke team zien deze taken niet meer op hun takenlijst.

FZ en Wlz in Bloqnote

26 september 2023

Ook met Bloqnote kunt u nu FZ declareren en vanaf 1 januari ondersteunt Bloqnote Wlz.

Taken, tabjes en betere wachtwoorden

15 augustus 2023

Automatische taken bij ontbrekende gegevens maken declareren eenvoudiger. Dossiers zijn nog overzichtelijker dankzij de nieuwe map-tabs. Makkelijk te raden wachtwoorden kunnen niet meer gebruikt worden.

Uitbreiding taakondersteuning

18 juli 2023

De takenlijst in de formulieren van Bloqnote is uitgebreid. U kunt nu op elk formulier taken toevoegen, uitstellen, toewijzen en afronden.

Logging in zijpaneel

5 mei 2023

De logging van Bloqnote is verfijnd en beter bereikbaar gemaakt.

iWmo/iJw 3.2 in Bloqnote en OctoQ

1 april 2023

Geen grap: Per 1 april 2023 wordt versie 3.2 van de berichtenstandaard iWmo en iJw in gebruik genomen. Bloqnote en OctoQ zijn er klaar voor.

Blijf in de flow met formulieren

21 februari 2023

U kunt in een Bloqnoteformulier nu zowel een bestaand als een nieuw (volg)formulier kiezen. Een keten van vervolgformulieren met automatische taken helpt u soepel door elke workflow. Wordt vervolgd...

Exporteer uw verzameling

7 februari 2023

Met Bloqnote kunt u altijd bij uw dossiers. Maar als u toch bepaalde rapportages en andere formulieren wilt downloaden, dan kan dat nu door een selectie te exporteren naar een verzameldocument. Natuurlijk ziet u alleen gegevens waar u toegang toe heeft.

Importeer in één keer

24 januari 2023

De Bloqnote berichten-import kan nu meerdere bestanden tegelijk importeren.

Meer weten? Vraag een gratis demo of informatie aan.

CONTACT

EyeToEye

Bloqnote is een product van EyeToEye Solutions.

E-mailadres
eyetoeye@eyetoeye.nl

Telefoon
050-317 66 77

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

LinkedIn
Bloqnote