Bloqnote

Meer dan een online dossier

Bloqnote is dossiers, klantenportaal, agenda, takenlijst, chatbox, dashboard en overzicht in één.

Alles wat u nodig heeft in één veilige omgeving

BLOQNOTE

één veilige omgeving

Hoeveel tijd besteden u en uw collega's aan het opzoeken van bestanden, e-mails en apps? En hoe zit dat eigenlijk met de veiligheid? In de online omgeving van Bloqnote heeft u uw informatie en communicatie veilig en vindbaar bij elkaar.

Altijd bij de hand
Delen, niet mailen

Delen, niet mailen

Gevoelige gegevens moet je zo min mogelijk kopiëren, faxen of mailen. Maar hoe blijft iedereen dan op de hoogte? Nodig collega's, cliënten en externe contacten uit in Bloqnote! Via veilige toegangsprofielen deelt u de juiste gegevens met de juiste mensen.

Verantwoord chatten

Verstuur vertrouwelijke berichten binnen de beveiligde Bloqnote-omgeving. Gesprekken zijn snel terug te vinden in uw dossiers en alleen in te zien door de deelnemers aan de chat.

Verantwoord chatten
Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

In Bloqnote worden afspraken in zowel de dossieragenda als de persoonlijke agenda van elke deelnemer getoond. Desgewenst kunt u deelnemers ook per e-mail uitnodigingen.

Altijd bij de hand

Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, met Bloqnote zijn uw dossiers altijd bereikbaar. U kunt taken en afspraken inzien, verslagen maken en documenten ondertekenen, waar en wanneer u maar wilt, ook op uw smartphone.

Altijd bij de hand
Uw persoonlijke assistent

Uw persoonlijke assistent

Uw Startpagina helpt u de juiste dingen te doen. Hier vindt u uw persoonlijke takenlijst, agenda, berichten en leeslijst, voor u samengesteld uit al uw dossiers. Dat scheelt zoeken!

In het kort

In Bloqnote werken medewerkers, cliënten en externe contactpersonen veilig en effectief samen aan complete dossiers. Ieder op zijn eigen locatie en op zijn eigen moment.

In het kort
Meer weten? Vraag een gratis demo of informatie aan.

CONTACT

EyeToEye

Bloqnote is een product van EyeToEye Solutions.

E-mailadres
eyetoeye@eyetoeye.nl

Telefoon
050-317 66 77

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

LinkedIn
Bloqnote