EyeToEye. Mensgerichte software.

BLOQNOTE

Het enige zorgplatform dat communicatie en registratie combineert op één plek, waarbij collega's, cliënt én zorgbetrokkenen samen zorg mogelijk maken. Waar je ook bent.

Volledige dossiers

Zou het niet handig zijn om alle communicatie en informatie over een onderwerp op één plek terug te kunnen vinden?

Bloqnote biedt gestructureerde online dossiers met de contacten, notities, chats, afspraken, to-do's en vragenlijsten die jij nodig hebt.

Delen, niet mailen

Gevoelige gegevens wil je niet kopiëren en versturen. Maar hoe deel je dan gegevens met collega’s, cliënten of andere betrokkenen?

Nodig ze uit in Bloqnote in hun eigen rol met bijpassende toegang, zodat jullie eenvoudig samen kunnen werken in gedeelde dossiers.

Veilig chatten

Soms is een kort bericht de beste manier om even snel contact te hebben, online te helpen of er een collega bij te betrekken. Zijn jouw chats vertrouwelijk? Staan jouw chats in het juiste dossier?

In Bloqnote chat je binnen dossiers, zodat de berichten daar bewaard blijven, alleen zichtbaar voor de chatters.

Gekoppelde agenda's

Samenwerken betekent afspraken maken. Zet jij afspraken in ieders agenda én in de juiste dossiers?

Bloqnote-afspraken staan direct in het juiste dossier én in de agenda's van alle genodigden. Je kunt uitnodigingen ook e-mailen naar externe agenda’s.

Voor rapportage en declaratie vul je achteraf de afspraak aan met de duur, de aanwezigheid en het verslag.

Direct afhandelen

Ben je veel onderweg?

Met Bloqnote heb je je dossiers altijd bij je. Waar je ook bent, je kunt je alles direct inzien, bijwerken en ondertekenen.

Persoonlijk dashboard

Zou het niet fijn zijn als je op één plek kon zien wat je nu moet doen? Een vragenlijst invullen, een plan bijwerken, naar een afspraak gaan of reageren op een bericht?

Op je persoonlijke Startpagina zie je de actuele to-do’s, afspraken, berichten en leeslijst van al jouw dossiers bij elkaar. Zo houd je zicht op deadlines en kun je de belangrijkste dingen snel oppakken.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Damsterdiep 231 (kaart)
9713 ED Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)