EyeToEye. Informatie delen goed geregeld.

BLOQNOTE

ONLINE SAMENWERKEN IN DOSSIERS MET COLLEGA, CLIËNT ÉN NETWERK

Alle informatie en communicatie over een onderwerp op één plek terug kunnen vinden? Bloqnote biedt slimme online dossiers voor alle denkbare documenten, rapportages, chats, afspraken, vragenlijsten en taken. Zo weet u zeker dat alle gegevens actueel en compleet zijn.

ONLINE SAMENWERKEN IN DOSSIERS MET COLLEGA, CLIËNT ÉN NETWERK
Delen, niet mailen

Delen, niet mailen

Gevoelige gegevens moeten niet zoekraken of bij de verkeerde partij belanden. Daarom vermijdt u kopiëren, faxen of mailen. Maar hoe houdt u iedereen dan op de hoogte? Nodig ze gewoon uit in Bloqnote met de benodigde toegang en werk veilig samen aan dezelfde, actuele gegevens.

VERANTWOORD CHATTEN

Soms is een kort bericht de beste manier voor snel contact, online hulp of een vraag aan een collega. Maar worden uw chats goed bewaard? Bloqnote zet berichten keurig beschermd in het juiste dossier, zodat u gesprekken bij het juiste onderwerp terugvindt. En met Bloqnote Chat kunt u een anonieme chat opzetten om nieuwe contacten te leggen.

VERANTWOORD CHATTEN
NOOIT MEER EEN AFSPRAAK MISSEN

NOOIT MEER EEN AFSPRAAK MISSEN

Samenwerken betekent afspraken maken. Hoe houdt u dat overzichtelijk voor collega’s, cliënten en alle andere betrokkenen? Bloqnote-afspraken ziet u in de dossieragenda, in uw eigen agenda en als u dat wilt ook in uw externe werk- of privéagenda. En de administratie beschikt direct over uw tijdsbesteding, zodat u die maar één keer hoeft in te vullen. Dan is uw tijd nog beter besteed ook.

ALTIJD BIJ DE HAND

Werkt u thuis, op kantoor, bent u op locatie of onderweg? Met Bloqnote zijn uw dossiers altijd bereikbaar. Waar u ook bent, u kunt direct inzien, bijwerken en ondertekenen. Minder gedoe, meer vrijheid – om te werken waar en wanneer u wilt.

ALTIJD BIJ DE HAND
UW PERSOONLIJKE ASSISTENT

UW PERSOONLIJKE ASSISTENT

Bloqnote helpt u om de juiste dingen te doen. Met één klik toont de Startpagina alle vragenlijsten, documenten, plannen, afspraken en berichten die uw aandacht nodig hebben. Zodat u zich op uw werk kunt richten.

IN HET KORT

Met Bloqnote laat u alle betrokkenen veilig samenwerken in complete en actuele dossiers. Ieder op zijn eigen locatie en op zijn eigen moment.

IN HET KORT
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)

LinkedIn
EyeToEye Solutions
Bloqnote Zorg