Bloqnote Zorg

Veilige online dossiers voor begeleiding, dagbesteding en verblijf

Direct aan de slag in uw eigen compleet ingerichte omgeving

BLOQNOTE ZORG

EEN ZORGOMGEVING RONDOM DE CLIËNT

Bij opvang, begeleiding en dagbesteding van cliënten hoort veel registratie en administratie. Bovendien is afstemming met collega’s, ketenpartners, cliënten en hun netwerk essentieel. Hoe houdt u de juiste informatie op de juiste plek en voorkomt u de hoge kosten en risico’s van losse tools en systemen?

EEN ZORGOMGEVING RONDOM DE CLIËNT
BLOQNOTE ZORG: ONLINE OMGEVING VOOR OPVANG, BEGELEIDING EN DAGBESTEDING

EEN ONLINE OMGEVING VOOR OPVANG, BEGELEIDING EN DAGBESTEDING

Bloqnote biedt online dossiers waar cliënt, collega, team en zorgnetwerk zo mee kunnen werken. De Zorgtoepassing bevat alles voor het organiseren en registreren van begeleiding, dagbesteding en verblijf in jeugdzorg, maatschappelijke zorg, forensische zorg en welzijn.

Bloqnote Zorg ondersteunt diverse processen en methodieken. Zorgdossiers bieden instrumenten voor intake, inventarisatie, begeleiding, zelfredzaamheid en participatie. Daarnaast zijn er dossiers voor medewerkers, organisatie en ketenpartners.

SNEL AAN DE SLAG

In elk dossier vindt u makkelijk de weg dankzij de agenda, taken, chats en lijsten. Alle afspraken, berichten, formulieren, verklaringen, rapportages en overzichten zijn op dezelfde eenvoudige manier te gebruiken, ook op een smartphone.

SNEL AAN DE SLAG

Als zorgprofessional, cliënt, mantelzorger of ketenpartner heeft u alleen toegang tot de gegevens die u moet inzien of invullen. Met Bloqnote biedt u iedereen moeiteloos een eigen overzichtelijke, actuele omgeving met optimale privacy.

Overstappen is eenvoudig. We zetten een omgeving voor u klaar waarmee gebruikers zo aan de slag kunnen. Ook daarna zijn aanpassingen en uitbreidingen ongekend snel te regelen. Daardoor kunt u altijd vertrouwen op een passende oplossing voor uw organisatie.

IN HET KORT

Verantwoord samen zorgen is gemakkelijker dan ooit. Met Bloqnote Zorg geeft u iedereen een eigen omgeving met overzichtelijke dossiers. Zo regelt u optimaal zorg rondom de cliënt, met minimale administratieve lasten voor uw collega's en ketenpartners.

IN HET KORT
Meer weten? Vraag een gratis demo of informatie aan.

CONTACT

EyeToEye

Telefoon
050-317 66 77

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)

LinkedIn
EyeToEye Solutions
Bloqnote Zorg