EyeToEye. Informatie delen goed geregeld.

BLOQNOTE ZORG

EEN ZORGOMGEVING RONDOM DE CLIËNT

Opvang, begeleiding en dagbesteding van cliënten vereist veel registratie en administratie. Bovendien is afstemming met collega’s, ketenpartners, cliënten en hun netwerk essentieel. Hoe komt de juiste informatie op de juiste plek en voorkomt u de hoge kosten en risico’s van losse tools en systemen?

EEN ZORGOMGEVING RONDOM DE CLIËNT
BLOQNOTE ZORG: ONLINE PLATFORM VOOR MAATSCHAPPELIJKE ZORG EN WELZIJN

BLOQNOTE ZORG: ONLINE PLATFORM VOOR OPVANG, BEGELEIDING EN DAGBESTEDING

Bloqnote biedt online dossiers waar cliënt, collega, team en zorgnetwerk zo mee kunnen werken. De Zorgtoepassing bevat alles voor het organiseren, registreren én declareren van begeleiding, dagbesteding en verblijf in jeugdzorg en maatschappelijke zorg en welzijn.

Bloqnote Zorg ondersteunt diverse processen, methodieken en financieringsvormen. Zorgdossiers bieden instrumenten voor intake, inventarisatie, begeleiding, zelfredzaamheid en participatie. Daarnaast zijn er dossiers voor medewerkers, organisatieonderdelen en ketenpartners.

SNEL AAN DE SLAG

In elk dossier vindt u makkelijk de weg dankzij de agenda, taken, chats en lijsten. Alle afspraken, berichten, formulieren, verklaringen, rapportages en overzichten zijn op dezelfde eenvoudige manier te gebruiken, ook op een smartphone.

SNEL AAN DE SLAG

Als zorgprofessional, cliënt, mantelzorger of ketenpartner heeft u alleen toegang tot de gegevens die u moet inzien of invullen. Met Bloqnote biedt u iedereen moeiteloos een eigen overzichtelijke, actuele omgeving met optimale privacy.

Overstappen is eenvoudig. We richten een omgeving op maat in waarmee gebruikers zo aan de slag kunnen. Ook daarna zijn aanpassingen en uitbreidingen ongekend snel te regelen. Daardoor kunt u altijd vertrouwen op een passende omgeving voor uw organisatie.

IN HET KORT

Verantwoord samen zorgen is gemakkelijker dan ooit. Met Bloqnote Zorg geeft u iedereen een eigen omgeving met overzichtelijke dossiers. Zo regelt u optimaal zorg rondom de cliënt, met minimale administratieve lasten voor uw collega's en ketenpartners.

IN HET KORT
Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)

LinkedIn
EyeToEye Solutions
Bloqnote Zorg