Bloqnote | Zo simpel als een blocnote

OCTOQ

Alle zorgadministratie in één softwarepakket

Met OctoQ regel je de zorgadministratie vanuit één pakket. Van verslaglegging in uitgebreide zorgdossiers tot het maken van declaraties met robuuste financiële modules voor Wmo, Jw, Wlz, FZ en PGB; van rapportages tot geïntegreerde kwaliteitsbewaking; van procesbegeleiding tot zorgmethodieken en instrumenten van nu. En OctoQ levert een schat aan informatie waarmee het management de koers kan bepalen.

Flexibel in te richten

Omdat geen twee zorgorganisaties exact hetzelfde zijn, heb je veel keuze bij het inrichten van OctoQ. Maak formulieren, fasen of verslagtypes die precies bij jouw organisatie passen. Kies zelf hoe uitgebreid je OctoQ wilt inzetten. Praktische functies als agenda’s, bibliotheken, projectdossiers, groepswerkdossiers, beddenplanner, incidentmeldingenregistratie, logboeken, postbeheer, dashboards en nog veel meer: het is allemaal aanwezig in OctoQ. Aan jou de keus welke onderdelen je wilt gebruiken.

Zelf beheren of uitbesteden?

OctoQ kun je installeren op eigen servers met het OctoOffice-abonnement. Dat biedt maximale vrijheid bij installatie, inrichting, testen, beheer en hosting, terwijl onze ervaren specialisten graag en deskundig helpen bij migratie, maatwerk en declaratie-issues. Maandelijkse updates met verbeteringen en uitbreidingen zijn inbegrepen.

Voor wie hosting en onderhoud liever uitbesteedt is er OctoCloud: OctoQ als beheerde online service (SaaS). De gegevens staan op goed beveiligde servers in Nederland en wij zorgen dat OctoQ altijd up-to-date is. Met een OctoCloud-abonnement kies je zelf welke modules je gebruikt en kun je maandelijks opzeggen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Bel ons op 050-317 66 77 of stuur ons een bericht!

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)

LinkedIn
EyeToEye Solutions
Bloqnote Zorg