OctoQ

Het complete zorgpakket

Bewezen in de praktijk van de maatschappelijke zorg en opvang. Met financiële modules voor Wmo, Jw, Wlz, FZ en pgb.

Doordachte software met ijzersterke support

OCTOQ

Alle zorgadministratie in één softwarepakket

Met OctoQ regelt u de zorgadministratie vanuit één pakket. Van verslaglegging in uitgebreide zorgdossiers tot het maken van declaraties met robuuste financiële modules voor Wmo, Jw, Wlz, FZ en pgb; van rapportages tot geïntegreerde kwaliteitsbewaking; van procesbegeleiding tot zorgmethodieken en instrumenten van nu. En OctoQ levert een schat aan informatie waarmee het management de koers kan bepalen.

Flexibel in te richten

Omdat geen twee zorgorganisaties exact hetzelfde zijn, heeft u veel keuze bij het inrichten van OctoQ. Maak formulieren, fasen of verslagtypes die precies bij uw organisatie passen. Kies zelf hoe uitgebreid u OctoQ wilt inzetten. Praktische functies als agenda’s, bibliotheken, projectdossiers, groepswerkdossiers, beddenplanner, incidentmeldingenregistratie, logboeken, postbeheer, dashboards en nog veel meer: het is allemaal aanwezig in OctoQ. Aan u de keus welke onderdelen u wilt gebruiken.

Zelf beheren of uitbesteden?

OctoQ kunt u installeren op eigen servers met het OctoOffice-abonnement. Dat biedt maximale vrijheid bij installatie, inrichting, testen, beheer en hosting, terwijl onze ervaren specialisten graag en deskundig helpen bij migratie, maatwerk en declaratie-issues. Maandelijkse updates met verbeteringen en uitbreidingen zijn inbegrepen.

Voor wie hosting en onderhoud liever uitbesteedt is er OctoCloud: OctoQ als beheerde online service (SaaS). De gegevens staan op goed beveiligde servers in Nederland en wij zorgen dat OctoQ altijd up-to-date is. Met een OctoCloud-abonnement kiest u zelf welke modules u gebruikt en kunt u maandelijks opzeggen.

Meer weten? Vraag een gratis demo of informatie aan.

CONTACT

EyeToEye

Telefoon
050-317 66 77

Postadres
Postbus 815
9700 AV Groningen

Bezoekadres
Parklaan 1 (kaart)
9724 AL Groningen

KvK-nummer
01167134 (EyeToEye Solutions B.V.)

LinkedIn
EyeToEye Solutions
Bloqnote Zorg